Head logo 2018

Om oss

Grand Labels är ett svenskt företag med fokus på att hitta drycker som lyfter varje tillfälle till något extra. Vårt säljkontor finns i Dals-Ed och våra drycker lagerförs och  distribueras från vårt lager i Stockholm.

Våra leverantörer tillverkar sina produkter med förstklassigt hantverk och i begränsade utgåvor. Vår nyfikenhet att hitta nya leverantörer gör att vi ständigt utvecklar vårt utbud. Detta skapar också möjligheter för våra kunder att erbjuda sina gäster något speciellt för varje tillfälle.

Idag jobbar vi med två mycket lovande producenter från Sydafrika, vingården Jakkalsvlei och destilleriet Distillery 031.

Jakkalsvlei är en ung vingård som fått fina renommér samt utvecklas och växer för varje år. Vingården ligger inte placerad bland de traditionella vingårdarna, istället hittar vi den i närheten av den lilla byn Herbertsdale som ligger i östra delen av Västra Kapprovinsen.
 
I Durban hittar vi vår andra leverantör, Distillery 031. I hamnstaden Durban som ligger i KwaZulu-Natal provinsen återfinns en kreativ atmosfär som bland annat speglar sig i det klassiska hantverket och i de drycker som Distillery 031 producerar i små batcher. 


Vår strävan att utvecklas märks framför allt i vårt proaktiva arbete med att kontinuerligt söka nya intressanta samarbetspartners med samma livsfilosofi som oss på Grand Labels -
"Live Life Grand"